Joanna Bartosińska

Prezes zarządu

Absolwentka Wydziału Ekonomii i Zarządzania w Opolu, tytuł licencjat. Obecnie studentka Politechniki Opolskiej, na kierunku Zarządzanie zasobami ludzkimi, studiów magisterskich. Uczestniczka szkoleń oraz projektów dotyczących realizacji projektów finansowanych z udziałem środków pochodzących z UE.

Swoje doświadczenie jako uczestniczka programu Erasmus plus przekłada na codzienne zadania. Związane są one z pozyskiwaniem środków z Unii Europejskiej na realizacje projektów, jak również realizacja i kontrola projektów kierowanych do wszelkiego grona odbiorców.

Jej pasją jest dzielenie się wiedzą z zakresu nauk ścisłych oraz języków obcych. Ceni sobie relacje interpersonalne. Interesuje się zagadnieniami z dziedziny sportu, kultury oraz psychologii ze szczególnym uwzględnieniem komunikacji interpersonalnej oraz różnorodności kulturowej. Obecnie pisze prace magisterską o tematyce związanej z zarządzaniem różnorodnością w korporacjach międzynarodowych.