KONKURS FOTOGRAFICZNY!

Zach臋camy wszystkich senior贸w do udzia艂u w naszym konkursie fotograficznym realizowanym w ramach projektu „Cyfrowy Senior” nr 2023-2-PL01-ESC30-SOL-000168697 o temacie przewodnim:

馃懙馃„Senior aktywny jesieni膮”馃崄馃崅

To doskona艂a okazja, aby podzieli膰 si臋 swoimi pi臋knymi i inspiruj膮cymi zdj臋ciami, kt贸re ukazuj膮 aktywno艣膰 senior贸w w tej magicznej porze roku.

W zwi膮zku z tym, i偶 na zaj臋ciach komputerowych prowadzonych w ramach wcze艣niej wspomnianego projektu aktywnie dzia艂amy w tematyce edycji zdj臋膰 鈥 zdj臋cia przesy艂ane na konkurs musz膮 r贸wnie偶 zosta膰 przerobione. Jak? To pole do rozbudzenia w sobie wyobra藕ni i przelania fali kreatywno艣ci na wybrane zdj臋cie pozostawiamy Wam.

Konkurs jest otwarty dla wszystkich senior贸w. Aby wzi膮膰 udzia艂, wystarczy przes艂a膰 nam swoje najlepsze zdj臋cie, kt贸re nawi膮zuje do tematu konkursu. Mo偶e to by膰 senior spaceruj膮cy po parku, jad膮cy na rowerze, czy nawet zbieraj膮cy kolorowe li艣cie. Wyobra藕nia nie zna granic!

Nasz zesp贸艂 wybierze najlepsze zdj臋cia, kt贸re zostan膮 nagrodzone atrakcyjnymi nagrodami.

Konkurs trwa od 2锔忊儯7锔忊儯 饾惄饾悮藕饾悵饾惓饾悽饾悶饾惈饾惂饾悽饾悿饾悮 do 1锔忊儯7锔忊儯 饾惀饾悽饾惉饾惌饾惃饾惄饾悮饾悵饾悮 2023r.

Nie czekaj d艂u偶ej! We藕 udzia艂 w naszym konkursie i poka偶 艣wiatu, jak aktywni i pe艂ni energii s膮 seniorzy jesieni膮. Przesy艂aj swoje zdj臋cia ju偶 dzi艣!

馃崅 WSZYSTKO CO MUSISZ ZROBI膯: 馃崅

• 馃崄 zrobi膰 zdj臋cie wpisuj膮ce si臋 w tematy przewodni konkursu
  • 馃崄 obrobi膰 zdj臋cie wed艂ug w艂asnego pomys艂u 鈥 im bardziej poniesie Ci臋 kreatywno艣膰, tym lepiej! (do edycji zdj臋膰 polecamy np. bezp艂atny program Canva
  • 馃崄 przes艂a膰 gotowe zdj臋cie na adres e-mail: 饾悿饾惃饾惂饾惌饾悮饾悿饾惌@饾悷饾惍饾惂饾悵饾悮饾悳饾悾饾悮饾惉饾惁饾悮饾惈饾惌.饾惄饾惀
  • 馃崄 czeka膰 na wyniki, kt贸re zostan膮 og艂oszone dnia 24 listopada 2023r.

Pami臋taj, termin nadsy艂ania prac zbli偶a si臋 szybko, wi臋c nie zwlekaj!