Ruszył projekt „Co Ci w sercu gra?”

Spotkanie organizacyjne za nami, a więc można uznać, że projekt „Co Ci w sercu gra?”
nr – 2022-2-PL01-ESC30-SOL-000090896 został oficjalnie rozpoczęty!

Podczas spotkania uczestnicy poznali mentorów projektu:

• organizatora: Fundacja SMART,
  • koordynatora: Krzyśka Sawickiego, który będzie odpowiedzialny za prowadzenie projektu i kontakt z uczestnikami
  • instruktora: Paulinę Kardas – dyrygentkę, skrzypaczkę i aranżerkę. Absolwentkę Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie na kierunku Dyrygentura Chóralna i Multimedia. Prowadzącą i dyrygentkę chóru rozrywkowego Singin’ Warsaw.

Projekt finansowany jest z programu Europejskiego Korpusu Solidarności, co dla jego uczestników oznacza, że jest on dla nich zupełnie darmowy. Jest to projekt muzyczny, związany ze śpiewem, poznaniem podstaw wokalnych i różnych nurtów muzycznych oraz emocji jakie wyzwala muzyka. W projekcie odbędzie się 9 spotkań tematycznych, takich jak.:

• miesiąc świąteczny,
  • miesiąc rockowy,
  • miesiąc ludowy,
  • miesiąc musicalowy,
  • miesiąc reggae,
  • miesiąc warszawski,
  • miesiąc filmowy,
  • miesiąc żeglarski,
  • miesiąc patriotyczny,

oraz 3 spotkania z psychologiem, które pozwolą na integrację w grupie, pracę z emocjami, naukę wyrażania emocji i poznawania siebie.

Najbliższe spotkania odbędą się o godzinie 18:00 w Warszawie przy 11-go listopada 22 w następujące czwartki:

• 8 grudnia
  • 5 stycznia
  • 26 stycznia

Grupa już się tworzy, ale mamy jeszcze kilka wolnych miejsc!
Jeśli jeszcze się zastanawiasz, czy do nas dołączyć, to nie ma, co zwlekać! Czekamy na Ciebie!

Aby dowiedzieć się więcej przejdź na stronę projektu