Wspieramy polska branżę turystyczną

Z przyjemnością informujemy, że członkowie naszej fundacji zaangażowali się w projekt wspierający polską branżę turystyczną. Na łamach portali społecznościowych będziemy publikować zdjęcia z naszych bliższych lub dalszych podróży po naszym pięknym kraju🙃. Zabierzemy was do najładniejszych i najciekawszych miejsc: miast, wsi, parków narodowych, cudów przyrody, zabytków historycznych. Mamy nadzieję, że będą dla was bodźcem do odrywania najbardziej malowniczych miejsc w Polsce..🤗👍

We are supporting the Polish tourism industry

We are pleased to announce that the members of our foundation got involved in a project supporting the Polish tourism industry. We will publish photos on social networks from our closer or further trips around our lovely country🙃. We will take you to the most beautiful and interesting places: cities, villages, national parks, natural wonders, historical monuments. We hope that they will be incentive for you to discover the most picturesque places in Poland.🤗👍